Ik-grens bewust zijn

Inzicht in hoe je (geen) grenzen aanvoelt en aangeeft

Grenzen aanvoelen en aangeven is zo makkelijk nog niet. Zeker niet voor een HSP-er die vaak heel veel aanvoelt bij de ander maar voor wie het vaak lastiger is om bij het eigen gevoel te komen. En zich regelmatig afvraagt: wie ben ik nou eigenlijk zelf?

Inzicht in het ik-grensbewustzijn kan hierbij zeer helpend zijn. Het is een effectieve methode die snel inzicht geeft en je bewust maakt van wat je (niet) doet in de interactie met je omgeving. Door je ik-grensbewustzijn te ontwikkelen kun je deze versterken en zal je zelfwaardering groeien. Dit verandert de relatie met onszelf en de mensen om ons heen. Hoe bewuster je bent van je eigen ik-grens en je eigen innerlijk ruimte, des te bewuster kun je verschillende perspectieven innemen. Je gaat feilloos aanvoelen of je vanuit je gevoel of cognitief waarneemt en wat op dat moment ’t meest helpend is.

We werken het thema heel visueel uit en dit brengt je meteen op de diepere laag waar jouw aandachtspunten liggen als het gaat om grenzen. Laat je verrassen!

Praktische informatie

- De workshop wordt gehouden op 14 juni van 13.30 tot 16.30 uur
- Locatie: Landgoedhotel Villa Vennendal, Vennenpad 5 te Nunspeet
- De kosten zijn € 75,00 incl. BTW, je ontvangt hiervoor:

o Gratis koffie en thee met wat lekkers
o Een studiemap

- Bij annulering wordt € 35,00 in rekening gebracht

Combineren is mogelijk!

’s Morgens is er op dezelfde locatie een workshop over communicatiestijlen: Wat communiceer je (niet) als HSP-er. Je ontvangt een persoonlijk communicatieprofiel met een uitgebreid rapport. Het ochtendprogramma sluit mooi aan op deze workshop. De kosten hiervoor zijn € 175,00. Een combinatie van beide workshops komt op € 215,00. Een lunch is dan inbegrepen!

Opgave

Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.