Dynanoia bestaat 12 ½ jaar en viert dat graag samen met jou!

Kies zelf een jubileumcadeau uit!

 

Heidag met je team of kerkenraad

Met je team of kerkenraad ‘de hei op’ werkt enorm inspirerend en teambuildend!
Aan de slag met een eigen thema, visie ontwikkelen, kennismaken met het LIFE Languages™ communicatieprofiel of teambuilding? Het is allemaal mogelijk. Indien je vóór 1 maart een heidag plant vóór 1 juli 2017 krijg je één dagdeel cadeau. Dus voor de jubileumprijs van één dagdeel krijg je een hele dag begeleiding.

Begeleide intervisie

Op je werk behoefte aan begeleide intervisie? Iedere nieuwe intervisiegroep die zich voor 1 maart aanmeldt en vier bijeenkomsten per jaar plant, ontvangt de eerste sessie helemaal gratis.

Themadag over Hoogsensitiviteit

Terugblikkend op 12 ½ jaar professionele begeleiding in velerlei vormen ben ik het thema Hoogsensitiviteit vaak tegen gekomen en ik vind het dan ook leuk om hierover vanuit mijn kennis en ervaring te delen. Dus wil je meer weten over Hoogsensitiviteit omdat je (vermoedt dat je) hoogsensitief bent of leef je samen met iemand die het is, dan ben je van harte welkom! Ik bied je deze themadag aan voor de jubileumprijs van € 27,50 incl. lunch op zaterdag 28 januari. Ik ontvang je graag op ‘De Larikshoeve’, Langesteeg 2B, 3831 RZ Leusden. Het programma  duurt van 10 tot 15.30 uur. Er is ruimte voor 25 personen. Geef je snel op want vol = vol. 

Toe aan een APK?

Heb je langer of korter geleden al eens een supervisie- of coachingstraject gevolgd en zou je graag weer een opfrisser willen? Welkom! Je betaalt de jubileumprijs van € 62,50. 

Coachingsgesprek over je biografie

Zou jij graag eens door willen praten over je biografie? Schrijf je levensverhaal in ’t kort op – max. 4 A4 – en ik bied je een coachingsgesprek aan voor de jubileumprijs van € 62,50. Meld je vóór 1 maart aan en plan het gesprek vóór 1 juli 2017.
 

Geef het door 

Ken je iemand die je ook een traject gunt? Deze persoon mag je tot 1 maart een coachingsgesprek aanbieden voor de jubileumprijs van € 62,50.

Uitdagingen welkom!

Ik laat me graag verrassen. Daag me uit voor een leuke klus waarvan jij vermoedt dat het míjn vuurtje flink aan zal wakkeren. Omschrijf je opdracht, je verwachtingen en dien je voorstel in vóór 1 maart 2017. Ik maak graag een offerte mét jubileumprijs op grond van je aanvraag. 

Deze jubileumcadeaus kun je aanvragen via

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

12,5 jarige geeft 12,5% cadeau

Over de opbrengst van de jubileum cadeaus in het eerste half jaar van 2017 zal Dynanoia 12,5% overmaken naar een onderwijsproject voor kansarme kinderen in Kenia. 

Copyright © 2004 - 2018 Dynanoia. Alle rechten voorbehouden.