Wat communiceer jij (niet) als HSP-er? 

Inzicht in jouw communicatiestijl als HSP-er

Communiceren is een complex geheel waarin de non-verbale signalen een grote rol spelen. Als HSP-er pik je heel veel op en je denkt dat dit bij de ander ook zo is. Gaandeweg het leven heb je vast al ontdekt dat dit niet bij iedereen in dezelfde mate gebeurt. Dat kan een gevoel van verwarring of zelfs vervreemding en eenzaamheid opleveren. Zeker als jij ’t gevoel hebt dat je heel veel signalen uitzendt maar dat deze niet opgepikt leken te worden door je ouders en nu door je partner, kind, leidinggevende enz. Inzicht in je eigen manier van communiceren kan heel veel helderheid geven.
In de workshop staat het communicatieprofiel van LIFE Languages™ centraal. Je vult een aantal dagen vóór de start van de workshop een digitale vragenlijst in en dan wordt er een uitgebreid rapport aangemaakt. Het communicatieprofiel biedt een concreet inzicht in je eigen, persoonlijke en unieke communicatiekracht. Het geeft je inzicht in je passie, behoeften, leerstijl, datgene wat je motiveert en wat je meest actieve stijl is.

Programma

Je krijgt een uitgebreide toelichting op de zeven communicatietalen van het profiel en er is ruimte om hiermee te oefenen en al je vragen hierover te stellen aan de hand van je eigen praktijksituaties die, zo is mijn ervaring, meteen oppoppen.

Let op: Tijdige opgave is noodzakelijk zodat ik je een link kan sturen waarmee je een digitale vragenlijst in kunt vullen

Praktische informatie

- De workshop wordt gehouden op 14 juni 2023 van 13.00 tot 17.00 uur
- Locatie: Dinkelwijk 18 in Leusden
- De kosten zijn € 150,00 incl. BTW, je ontvangt hiervoor:

o Koffie en thee met wat lekkers
o Een LIFE Languages™communicatieprofiel met een uitgebreid rapport
o Een studiemap met extra materiaal
o Kaartjes met een samenvatting van de talen

- Bij annulering wordt € 100,00 in rekening gebracht indien communicatieprofiel al aangemaakt is, € 50,00 indien er nog geen profiel is gemaakt.

Opgave

Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.