Training ´Je identiteit in beeld´

Ga aan de slag met jezelf en ontdek hoe je meer tot je bestemming mag komen!
 
´wie ben ik?´, deze vraag houdt de meeste mensen vroeg of laat bezig. Het beantwoorden van die vraag lijkt een levenslang proces te zijn.

Zomaar een aantal situaties uit het leven gegrepen die je aan kunt vullen met je eigen verhaal en die aanleiding kunnen zijn om (opnieuw) op zoek te gaan naar wie je bent. In de training zijn er naast alle vragen zeker ook ontdekkingen te doen en mag er duidelijkheid en zekerheid zijn over je eigen unieke karakter, je eigenschappen en je kwaliteiten. De Bijbel vertelt volop over wie we zijn als mens, geschapen naar Gods beeld en levend vanuit Zijn genade. Toch vinden we deze termen, hoewel waar, soms ook moeilijk om praktisch te maken in ons eigen leven.
 
In deze training, bestaande uit 5 bijeenkomsten, ga je aan de slag met jezelf en leer je meer over wie je bent in relatie tot God en je omgeving. We richten ons op God als Schepper, Verlosser en Vernieuwer en zien wie wij als mensen in Bijbels licht mogen zijn. Op deze manier zul je meer van het unieke en karakteristieke van jezelf ontdekken. Ook zullen verschillende psychologische thema´s als hechting, basisbehoeften, teleurstellingen en grenzen, aan de orde komen. De training bevat theoretisch onderwijs, maar zal voor het grootste deel bestaan uit opdrachten om de stof eigen te maken en een plek te geven in je eigen leven. In kleine groepen en onder leiding van de trainer wordt er geoefend en ervaringen uitgewisseld. Tussen de bijeenkomsten door maak je een reflectieverslag en een aantal (lees)opdrachten. Kortom: een intensief proces waarin je investeert in je persoonlijke ontwikkeling. Hoewel we onze uitgangspunten vinden in de Bijbel, hoef je geen christen te zijn om deze training te volgen. We gaan er wel van uit dat dit uitgangspunt je interesse heeft en je verder wilt onderzoeken hoe God jou bedoeld heeft als Schepper van jouw leven.

Trainingsdata

De training wordt aangeboden op de woensdagavonden 19:30 tot 22:00 uur  19 september, 3, 17 en 31 oktober en 14 november  2018  in Leusden. In overleg kan de training ook op locatie aangeboden worden. 

Grootte van de groep

Om de vertrouwelijkheid in de groep te bevorderen werken we met groepen van minimaal 3 en maximaal 5 personen.

Prijs

De kosten bedragen € 285,= p.p., inclusief studiemateriaal en het boek '4 stappen naar een sterke identiteit' van Henry Cloud.
 

Deelnemers over de training:
"Eén van de kernwoorden voor mij in de training is genade. Ik wil verder groeien in het durven leven uit genade."
"Ik ben tot meer aanvaarding gekomen van mezelf"
"Ik heb ontdekt dat er verschil is tussen 'wonden' en 'zonden', dat was voor mij zo bevrijdend!"
"Ik heb nu helder waarom ik me steeds terugtrek in relaties, daar kan ik nu mee aan de slag."
"Waar ik vooraf tegen op zag was de prijs, maar voor mij was de training het dubbel en dwars waard. De persoonlijke manier van begeleiden vond ik heel waardevol"