Ik-grens bewust zijn

Inzicht in hoe je (geen) grenzen aanvoelt en aangeeft

Grenzen aanvoelen en aangeven is zo makkelijk nog niet. Zeker niet voor een HSP-er die vaak heel veel aanvoelt bij de ander maar voor wie het vaak lastiger is om bij het eigen gevoel te komen. En zich regelmatig afvraagt: wie ben ik nou eigenlijk zelf?

Inzicht in het ik-grensbewustzijn kan hierbij zeer helpend zijn. Het is een effectieve methode die snel inzicht geeft en je bewust maakt van wat je (niet) doet in de interactie met je omgeving. Door je ik-grensbewustzijn te ontwikkelen kun je deze versterken en zal je zelfwaardering groeien. Dit verandert de relatie met onszelf en de mensen om ons heen. Hoe bewuster je bent van je eigen ik-grens en je eigen innerlijk ruimte, des te bewuster kun je verschillende perspectieven innemen. Je gaat feilloos aanvoelen of je vanuit je gevoel of cognitief waarneemt en wat op dat moment ’t meest helpend is.

We werken het thema heel visueel uit en dit brengt je meteen op de diepere laag waar jouw aandachtspunten liggen als het gaat om grenzen. Laat je verrassen!

Deze workshop is voor iedereen toegankelijk want hoewel het thema ‘Grenzen’ voor veel HSP een aandachtspunt is, lopen heel veel mensen hier tegen aan. Voel je dus welkom!

Praktische informatie

  • De workshop wordt gegeven op 8 oktober 2024 van 9.30 tot 16.00 uur
  • Locatie: Amersfoort / Leusden
  • De kosten zijn € 160,00 incl. BTW, je ontvangt hiervoor:
    • Koffie en thee en een heerlijke lunch
    • Studiemateriaal
  • Bij annulering wordt € 50,00 in rekening gebracht

Opgave

Ga naar contact om je aan te melden.